The Story Of Indo Rock Vol. 6 - Various Artists

Productnr.: SSM 301155

Een heerlijk verzamel album met opnieuw verschillende Indo Rock (sixties rock 'n roll) artiesten en liedjes. (zie ook de andere delen in de shop).


Album is alleen verkrijgbaar als download en streaming media zie bijvoorbeeld shops als:



Google Play:

Streaming op Spotify:

Streaming op Deezer:


Liedjes op het album:

1. Hartung Sounds - Mona
2. Ricky and the Rhythm Strings - C'est Si Bon
3. Little Remy & the Flying Rockers - I Remember the Things
4. Jimmy Ward and the Tropicals - Midnight Special
5. The Hondos - Mokum Slop
6. Emeralds - A Long Time To Forget
7. Conrad and the Hurricanes - Hurricane
8. Bob Smit & the Duke City Sextet - Op Het Eerste Gezicht
9. Tielman Brothers - Black Eyes Rock
10. Cresendos - Besame Mucho
11. Ricky And The Rhythm Strings - My Darling I Love You
12. Savages - Bunga Rampai
13. Hapcats - The Hungry Eye
14. Arthur & the Cronies - Please Don't Cry
15. Lydia - Have I Told You Lately That I Love You
16. Black Dynamites - Susy 
17. The Twangies - 40 Miles Of Bad Road (instr.)
18. Oety and his Real Rockers - Sway


Blader ook door deze categorieën: Verzamel CD's, MP3 Digital Albums, Rock 'n Roll, Indo Rock, Indonesian